Moda i ljepota Spa&Wellness

Medivia: Vaš partner za blistav izgled i sreću na vjenčanju

poliklinika medivia
Medivia

Bliži se jedan od najvažnijih dana u vašem životu.
Cvijeće, mjesto vjenčanja, haljina, gosti, pozivnice, lokacija proslave… Sve su to u konačnici stresori koji do vjenčanja mogu izbezumiti naše drage mladence.
 
Najbitniji ste vi, mladenci i vaša sreća. Ne smijete zaboraviti da je to vaš dan te da se prvenstveno vi morate osjećati dobro, zadovoljno i sretno, a želju da na najvažniji dan života budete „najbolja verzija sebe“ možete ostvariti u centru Medivia.
 

U centru Medivia prati vas tim stručnjaka koji vam može u kratkom vremenskom roku pomoći da izgubite višak kilograma, vratite kondiciju, oblikujte tijelo, vratite sjaj vašoj koži te u lepezi usluga koje nude, pobrinut će se da vaša „najbolja verzija“ bude spremna za vjenčanje. 

Potražili smo savjete stručnjaka iz Medivie i saznali kako otkriti najbolju verziju sebe i pripremiti se za svoje vjenčanje, ali i koje sve usluge Mediva nudi: 

Brzi tempo i sjedilački način života nerijetko stvaraju nesvjesne nepoželjne navike koje dugoročno imaju negativni utjecaj na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje.

Centar Medivia nudi široki spektar usluga i postupaka za cjeloviti pristup zdravlju i brigu o sebi.

Osim usluga koje uključuju početnu dijagnostiku i po potrebi specijalističko medicinsko znanje nudi kozmijatriju lica i tijela, nutricionizam, kondicijske treninge, različite specijalne tehnike te mnoge druge usluge koje vašem tijelu zapravo trebaju.
Uz naše stručnjake naučit ćete kako ostvariti realne ciljeve, mijenjati svoje navike nabolje i biti zadovoljni onim što vidite.

Što znači imati personalizirani pristup za svakog klijenta, klijenticu? 

Svakom našem klijentu pristupamo s pažnjom i brigom te već kod prvog razgovora slušamo želje i definiramo ciljeve. Zdravlje je imperativ, a svoje znanje temeljimo na znanstvenim činjenicama te u sinergiju dovodimo različita zdravstvena područja. Naš tim medicinskih i biomedicinskih stručnjaka redovito prati najnovija istraživanja i tehnike kako bi klijentima pružili najbolje moguće tretmane.
Bez obzira želite li oblikovati tijelo, zategnuti kožu ili se riješiti celulita, toksina, edema ili gljivica, Medivia nudi napredne tretmane koji su sigurni i učinkoviti.

Pojedinac je u fokusu, no ponavljamo da se do rezultata dolazi sustavnim radom i multidisciplinarnim pristupom.

Koje usluge i tretmane nudite?

U Centru Medivia rade medicinski stručnjaci koji multidisciplinarno pristupaju problematici pacijenta. Programe mršavljenja vode medicinski specijalisti u suradnji s magistrima nutricionizma, fizioterapeutima i kineziolozima. Za usluge kozmijatrije lica i tijela osim znanja stručnjaka koristimo i medicinske aparate za neinvazivno terapijsko oblikovanje tijela, zatezanje kože i uklanjanje celulita. Centar Medivia nudi vježbanje i tretmane za trudnice i mlade mame, s naglaskom na pedikuru i depilaciju koja svaka buduća mama želi napraviti prije odlaska u rodilište. Također liječenje gljivičnih infekcija noktiju lunula laserom, kirurško odstranjenje uraslih noktiju, medicinska pedikura, manikura, depilacija na više načina i druge usluge…

Postoje i posebni paketi za mladence, točnije pažljivo skrojen Pre-Wedding plan. 

Zašto je važno promicanje cjelovitog zdravlja? 

Najbolji rezultati postižu se sustavnim radom uz stručnu podršku cijelog tima te možemo potvrditi kod klijenata promjene navika koje se održavaju i na njihov vanjski izgled. Veliki je to doprinos samopouzdanju koji je važan faktor sretnog života. I onda taj ostvareni uspjeh usrećuje i motivira, a briga o sebi postane stil života.

Kako pomoći mladencima da na dan svog vjenčanja budu u svom najboljem izdanju? 

Važno je s mladencima napraviti kvalitetan i njihov pre-wedding plan, biti realan s vremenom kojeg imamo prije samog vjenčanja te u njega uvrstiti tretmane s kojima možemo ostvariti naša očekivanja. Haljina, odijela, cipele, nakit, šminka, frizura… sve je to važno, ali i vaše pripremljeno i osvježeno tijelo, energija kojom zračite, koža, nokti…  Ovisno u kojem trenutku nam se mladenci obrate izrađujemo plan aktivnosti. Važno je slušati savjete stručnjaka koji će balansirati prehranu, osvijestiti što trebate raditi u danima prije vjenčanja te jasno objasnit koje tretmane nikako ne smijete propustiti, kao što su oblikovanje tijela, masaža, pedikura i manikura, oblikovanje obrva i sl. Želimo postići da vrijeme provedeno u Medivii bude ispunjeno pozitivnom energijom, relaksacijom, ali i ugodnim razgovorima. Najčešće dolazi mladenka u društvu kume ili prijateljica, no sve više nam se javljaju i parovi te onda ostvaruju popust na paket za dvoje.

Volimo i kad mladenka zatraži paket usluga, a na tretmane dolazi sa svojom majkom. To su onda druženja puna lijepih emocija, uzbuđenja i veselih ženskih razgovora. Zato smo i kreirali taj paket. 
Na naše pakete smo, ovisno o broju usluga koje odaberete, pripremili popuste, a dobro je znati da svaki paket možete mijenjati nekim drugim tretmanima. 
Tu su i poklon bonovi za one koji žele darivati mladence korisnim poklonom i opustiti ih prije njihovog velikog dana.  A mi smo pripremili poklon iznenađenja za naše mladence.


Kako dogovoriti konzultacije i saznati više o uslugama koje Medivia nudi?

To je jednostavno! Putem e-pošte, telefona, ili osobnim dolaskom. Tu smo za vas. Dobrodošli u Mediviu. 

 

E-mail: info@medivia.hr
Tel: 072 12 12 12

  • Zagreb, D. Mandla 7
  • Čakovec, F. Prešerna 13

Ivija Rajković, dr. med., univ.mag.admin.sanit.
spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije
Voditeljica Centra Medivia Zagreb i Čakovec

Odaberite svoj Pre-Wedding plan i uživajte u pripremi za vjenčanje.