Hrana i piće Ideje i savjeti

Gastronomska Ekskluziva: Otkrijte Delikatese koje će Stvoriti Vjenčanje iz Snova!

Plata

Pri organizaciji manjih vjenčanja u vlastitoj režiji ili dočeka gostiju kod mladenaca, pronalaženje kvalitetnih namirnica postaje ključno pitanje. U tu svrhu, lanac trgovina Diskont Stanić , postaje prva adresa za sve zaljubljenike vrhunskih okusa.

Bogata ponuda Diskonta Stanić obuhvaća izvrsne suhomesnate delikatese poput vrhunskih pršuta, kulena, šunki, pancete i neodoljivih sireva, gdje s ponosom ističu svoju paletu tvrdih delikatesnih sireva: Didov ovčji sir, Planinski sir, Mediteranski sir, Iberico i Pamigo.

Ono što čini Diskont Stanić posebno praktičnim je povoljna cjenovna politika, omogućavajući vam stvaranje ukusnih jelovnika unutar zadanih financijskih okvira. Dodatnu pogodnost donosi vlastiti pogon za narezivanje i pakiranje hrane, koji olakšava pripremu jer izborom već narezanih proizvoda u različitim pakiranjima i gramažama štedite vrijeme i novac. Sirevi i suhomesnati proizvodi su svježe narezani i već spremni za slaganje kreativnih plata, a ukoliko vam to nije opcija možete izabrati neku od već gotovih plata.

Osim toga, Diskont Stanić je idealno odredište za opskrbu namirnicama i za ostale proslave. Bilo da planirate rođendan, obiteljsko okupljanje ili jednostavno želite napuniti frižider vrhunskim delicijama, ova trgovina je pravo mjesto za vas. U ponudu imaju veliki izbor peciva, umaka, tortilja, pommes fritesa, smrznutog mesa, ribe i povrća, ali i sladoleda i pića.

U konačnici, Diskont Stanić postaje vaš neizostavan saveznik za stvaranje ukusnih trenutaka u svim posebnim prilikama. Diskont Stanić jamči vrhunsku kvalitetu i raznolikost delikatesa koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Otkrijte zašto je baš Diskont Stanić izbor mnogobrojnih hotela, restorana i barova u Hrvatskoj, postanite chef u svojoj kuhinji odabirom kvalitetnih namirnica.

Potražite ih na jednoj od 30 lokacija diljem Hrvatske i otkrijte bogatu ponudu. Više na: www.diskont.hr