Prateći trendove, još davne 2005. godine, prepoznali smo želje i potrebe svih naših budućih mladenaca, kao i brojnih izlagača.

Cilj nam je bio ujediniti i okupiti najbolje na jednom mjestu te tako našim mladencima ponuditi sve informacije, kao i vrhunske izlagače na jednome mjestu.

Najljepši i najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja profesionalce u industriji vjenčanja koji će zaljubljenim parovima pomoći stručnim savjetima, bogatom ponudom, mnogobrojnim popustima i velikim iskustvom.

Do sada smo sajmove organizirali u sklopu tadašnje idejne začetnice, organizatorice i vlasnice Wedding Cityja, Dee Olup,  u Westgate Shopping Cityju, a kako je naš sajam ponudom, potražnjom, a tako i samom veličinom rastao, sajam smo preselili i na Zagrebački Velesajam. Nakon već dugih i iznimno uspješnih 18 godina, organiziranja i sjajno posjećenih sajamskih manifestacija, ove godine, odlučili smo se sve dići na još veću razinu, jer naš sajam to i zaslužuje, te stoga pripremamo do sada najveći sajam u regiji u velikoj Arena dvorani.   

Apsolutno sve što je potrebno za najsretniji dan u životu posjetitelji će pronaći na ovom sajmu – zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi i još mnogi drugi predstavit će se u najboljem izdanju, a već najavljuju i atraktivne sajamske popuste. Buduće mladenke najviše će zanimati vjenčanice i svečane haljine, a njih će doista biti u izobilju – veliki broj uglednih salona izložit će najnovije kolekcije u kojima će se pronaći modeli za svačiji modni ukus, stas, stil odijevanja i, što je najvažnije, za svačiji džep!

Naš ključ uspjeha leži u kontinuiranom unapređenju sajma. Godine iskustva i uvođenje novih tehnologija čine Wedding EXPO uvijek primamljiv posjetiteljima. Odličan interes publike i ove godine s bezbrojnim upitima o uslugama izlagača. Dovelo je do toga da smo jednostavno stranice sajma morali pretvoriti u portal koji je na prošlom sajmu imao rekordne brojke i upite. Tako sajam sada traje cijelu godinu! 

Organizacijski tim Wedding EXPO Zagreb.