Sale za vjenčanja

Savršenstvo u Svakom Detalju: Upoznajte Klet Bunčić za Vašu Svadbu

Klet Bunčić
Klet Bunčić

Klet obitelji Bunčić, obiteljsko je imanje koje od 1994.godine svojim gostima nudi toplu dobrodošlicu. U izuzetnoj ponudi usluga kojima se ponose, slobodni smo izdvojiti ih kao jedne od vodećih lokacija u svijetu vjenčanja.

Pozvat će Vas na romantično uplovljavanje u bračnu luku, te pritom ponuditi niz pogodnosti koje zaista ne želite propustiti.

Njihova gastronomska ponuda raj je za nepce, jer pripremaju gastro užitak neovisno o tome koji od njihovih menu-a iz ponude izaberete.

Ekipa profesionalaca kleti obitelji Bunčić, posvećuje svakom detalju pozornost, pa tako izdvajaju osim gastro ponude, i niz drugih detalja koje imaju u ponudi iz vjenčanog asortimana a najvažnije za izdvojiti je čak nekoliko prekrasnih dvorana koje se prilagođavaju broju Vaših uzvanika.

Ne smijemo izostaviti kako se lokacijski također izdvaja jer imanje se nalazi u srcu prirode, okruženo mirnim i pitomim krajolikom pa je idealno kao lokacija za izradu prekrasnih slika te obred samog vjenčanja na otvorenom.

Nezaboravna vjenčanja i prekrasne svadbene svečanosti njihova  su specijalnost u čemu  klet ima dugu tradiciju organizacije.

Svi detalji su brzo i lako dostupni na: Klet Bunčić