Zaručničko prstenje

Top 5 trendova zaručničkog prstenja u 2023., prema mišljenju stručnjaka

Svi smo čuli za izreku “nova godina, novi ja.” Iako se ta fraza može odnositi na bilo koji dio vašeg života, to je posebno istinito za parove koji razmišljaju o vjenčanju. Nova godina za mnoge predstavlja priliku za poduzimanje sljedećeg koraka u vezi, a ima li boljeg načina za to od zaruka! Dakle, ako ste vi i vaš partner spremni na ovaj skok ljubavi, pronalazak savršenog zaručničkog prstena trebao bi biti vaš sljedeći korak.

Kada započnete svoju potragu, važno je imati predodžbu o tome što bi vam se moglo svidjeti, jer će to pomoći suziti široku lepezu opcija zaručničkog prstenja koje su danas dostupne. Količina izbora može biti vrlo velika pa pomaže kada imate nekoliko jasnih dizajnerskih ideja, kao i cjelokupni proračun kada prvi put počnete tražiti. To bi trebao biti zabavan proces i važno je istražiti različite dizajne kako biste bili sigurni da ćete se na kraju odlučiti za nešto što vas doista veseli.

Štoviše, razumijevanje trendova ove godine pomoći će vam da usavršite stil prstena koji ćete voljeti vi i vaš partner godinama koje dolaze. Stoga, evo pet najboljih trendova zaručničkog prstenja koje možete očekivati ​​u 2023. Svakako vodite bilješke!Moderni art-deco

Art deco komadi i dalje su snažni, što nije iznenađujuće, s obzirom na njihovu bezvremensku eleganciju. To je tako opsežan stil koji nudi nešto za svačiji ukus. Bilo da se radi o prstenu s pet kamenčića s dijamantima brušenim u potpunosti sa smaragdom ili antiknom brušenju iz starog rudnika okruženom moderanim baguette halo.

Jednostavno rečeno, ovi su dizajni savršeni za parove koji preferiraju jedinstvene stilove pomiješane s bezvremenskim i elegantnim detaljima. Postoji nešto za svakoga i ne vidimo da će privlačnost komada inspiriranih Art-Decoom uskoro usporiti.Obojeno kamenje

Iako će dijamanti zauvijek biti glavni dio zaručničkog prstena, mnogi parovi odstupaju od tradicije i odlučuju se za komade s dragim kamenjem u boji. Jedna od glavnih privlačnosti dragog kamenja u boji je da će svaki kamen imati svoj osebujni karakter. Budući da ne postoje dva ista dragulja u boji, ovo su prekrasni izbori za značajan, osobni nakit. Postoji toliko prostora da osobnost nositelja može doći do izražaja i imati komad koji je zaista jedinstven za njih. Posebno volimo ovaj stil jer dodaje malo svestranosti i uzbuđenja čak i najskraćenijim dizajnom zaručničkog prstenja.Laboratorijski uzgojeni dijamanti

Proteklih nekoliko godina došlo je do velikog pritiska prema praksi održivosti, a potražnja za dijamantima uzgojenim u laboratoriju nastavila je rasti bez znakova usporavanja. U 2023. Očekuje se da će još više parova prihvatiti ovaj trend i kupiti prstenje koje su 100 posto bez sukoba.

Osim toga, laboratorijski izrađeno kamenje izvrsna je opcija za one koji traže kvalitetno i dugotrajno prstenje po pristupačnoj cijeni. Ako ste zainteresirani saznati više i pronaći nekoliko dizajna koji vam odgovaraju, VRAI x Brides ima prekrasnu kolekciju laboratorijski uzgojenog nakita (s nekoliko zaručničkih prstena) za one koji žele prihvatiti ovaj brzorastući trend.


“Postavke istok-zapad”

Iako nije novi trend, očekujemo da će ovo jedinstveno okruženje dobiti veći zamah 2023., s obzirom na naglasak na individualnosti u prostoru za vjenčanje. Ovaj trend stvara razigran, ali još uvijek beskrajno elegantan pasijans. Smatramo da trenutačno postoji stvarna potražnja za komadima koji su puni karaktera, ali imaju dojam bezvremenosti, komadima za ulaganje koji će postati chic buduća baština.


Višestruko veliko kamenje

Ove godine preskočite klasiku i odlučite se za dizajne koji sadrže više velikih kamenova. Predviđamo da ćemo ovaj trend vidjeti posvuda u obliku Toi et Moi prstenja. “‘Toi et Moi’ (francuski za ‘ti i ja’) odnosi se na zaručnički prsten od dva kamena. To je romantična opcija koju su zacementirali neki od najpoznatijih parova u povijesti – pomislite na Napoleona i Josephine i Johna F Kennedyja i Jackie O.” Druge varijacije ovog trenda također mogu uključivati ​​prstenje s tri kamena, á la Meghan Markle, ili komade koji sadrže skupove više dijamanata i dragog kamenja.

Tagovi