Planiranje vjenčanja

Digitalne pozivnice za vjenčanja i više od toga!

Ako trenutno organizirate svoj poseban dan, vjerujte nam kada kažemo: potpuno razumijemo ogromnu prirodu zadatka. Naravno, svaki par želi izbjeći bilo kakve pogreške tijekom procesa planiranja vjenčanja. Najbolji način da to postignete je kroz precizno planiranje unaprijed i temeljito istraživanje, opremajući se potrebnim znanjem da se uhvatite u koštac sa svim zamršenim detaljima. Zato smo za vas istražili, kako glatko upravljati složenim svijetom planiranja vjenčanja i kloniti se uobičajenih zamki i nepotrebnog stresa.

Digitalne pozivnice koje će svakoga ostaviti bez daha

Nezaobilazan dio svakog suvremenog vjenčanja.

Kada ste se odlučili na korak vjenčanja, posložili ste si svoje želje, prioritete, popise, troškove i sve ono što su slatke muke organizacije vašeg dana iz snova.

Veliki dio cijele priče su pozivnice jer želite da budu u skladu sa temom i stilom vjenčanja, razmišljate što napisati, koji citat upotrijebiti odnosno kako najbolje ispričati svoju ljubav u par riječi na papiru.

Klasične pozivnice limitiranog su kapaciteta podataka, često je potrebno dodatno objašnjavanje cijelog protokola koji ste pripremili za taj dan. No kako god, ne smijemo zanemariti onaj  poseban osjećaj vidjeti klasičnu pozivnicu samo za Vaš dan, znamo da je lijepo donesti ju roditeljima, bakama i najbližoj rodbini jer je to nešto što će oni čuvati.

Nešto manje klasično ili čak rekli bismo novo, inovativno i moderno osmislila je ekipa Dvorca ljubavi koji su ujedno organizatori vjenčanja pa Vam tako pružaju priliku digitalnog svijeta na vašem dlanu.

Digitalne pozivnice za vjenčanja novost su u svijetu vjenčanja, stvorene su za mladence koji žele više toga ispričati o svom danu na jednostavan i nekompliciran način.

Danas svi funkcioniraju sa mobilnim uređajima, spremamo uspomene na društvene mreže, brzim klikovima u svakom trenutku dolazimo do dragih uspomena i trenutaka .

Digitalnom pozivnicom za vjenčanja možete upravo sve to. Vi ili Vaši dragi uzvanici jednim klikom na link koji ste im poslali bilo kojim putem telekomunikacije, cijelu vašu priču imaju na dlanu.

Pozivnica je koncipirana kao vaša mala web stranica na kojoj su kategorije koje obuhvaćaju cijeli vaš dan vjenčanja. Kroz kratku priču o vama, do lokacija, kompletan jelovnik, do fenomenalne ideje pod nazivom galerija.

Najvažnije od svega bismo istaknuli mogućnost gps-a odnosno navigacije koja direktno vodi sve uzvanike do lokacije koje su navedene. Time ste izbjegli sve komplikacije, nema straha kako će se neki prijatelji ili rodbina iz drugog grada ili pak države, izgubiti ili zakasniti jer su tražili gdje točno moraju doći.

Nadalje, odlična stvar digitalne pozivnice za vjenčanja je kao što smo i naglasili, jelovnik. Naveden je kompletan popis jela kao i pića koja su u ponudi, time ste osigurali svim gostima da uživaju u onom što ste im pripremili a jednako tako da Vas na vrijeme mogu upozoriti ukoliko netko iz nekih razloga nešto ne konzumira kako biste bili sigurni da je pripremljena dostojna zamjena.

Kategorija galerija je ono što će sve oduševiti, jer tu možete postaviti odabrane fotografije koje želite podijeliti sa svojim uzvanicima. Dijeljenje fotografija na društvenim mrežama osim što uništava kvalitetu slike, svakako narušava i privatnost, dok je ovo samo za odabrane koji imaju pristup linku vaše pozivnice.

Možemo istaknuti i zaključiti da je tradicija nešto što treba čuvati i njegovati, dok moderan svijet donosi jednostavnost i pristupačnost koja nam je izuzetno važna u danima kada nam vrijeme znači jako puno. Digitalne pozivnice za vjenčanja su moderni zaokret koji možete prikazati na tradicionalan način , zadržati prisnost i ljubav sa najmilijima kroz vaše vjenčanje na dlanu onih koji će s vama dijeliti te posebne trenutke i stvarati uspomene  za pamćenje. 

Primjer digitalne pozivnice možete pogledati ovdje.

Svoju digitalnu pozivnicu za svoje vjenčanje možete naručiti na: +385 91 761 1017