grupa nova logo
BEND ZA SVAKU PRIGODU
Dobrodošli u svijet glazbe s našim bendom!

Upoznajte nas – Ana, Kristijan, Tomislav, Goran i Mario.

Kroz godine strastvenog sviranja, zajedno smo stvorili glazbenu harmoniju koja oživljava svaki događaj.

Sviramo na različitim eventima i garantiramo vam nezaboravan provod. Bez obzira na vrstu događaja, naša glazba stvara atmosferu koja povezuje ljude i čini svaki trenutak posebnim.

Prepustite nam se, zajedno stvaramo glazbenu priču koja će ostati urezana u sjećanjima.

 

Ana je naša vokalna čarolija koja svojim glasom donosi emotivnost i snagu svakoj izvedbi. Izvan pozornice, Ana je samoprozvana “kraljica humora” u bendu, uvijek spremna izmamiti osmijeh na licu svakog člana benda.

Goran, naš bubnjar, drži ritam kao nitko drugi. Izvan bubnjeva, Goran je naša energična duša, uvijek s osmijehom na licu i spremnom za šalu koja će razveseliti sve oko njega.

Kristijan, naš virtuoz na gitari, pretvara svaku notu u čaroliju. Izvan svjetala reflektora, Kristijan je poznat po svojim nevjerojatnim anegdotama i sposobnosti da svaki probu pretvori u smijeh.

Mario, maestro na bass gitari, stvara duboke vibracije koje pokreću srce glazbe. Izvan svirke, Mario je naša tajna mađioničarska zvijezda.

Tomislav, naš kralj tipki, donosi magiju tonova koja obogaćuje svaku izvedbu. Njegove klavijature, dodaju poseban pečat našem glazbenom izričaju, stvarajući jedinstvenu zajednicu zabave i harmonije koju dijelimo s našom publikom.

VAŽNO UPOZORENJE!

Opasnost od previše zabave! Naša glazba ima moć da ubije dosadu i stvori nevjerojatan provod. Pazite, jer ćete se možda pronaći uhvaćeni u vrtlogu smijeha i plesa. Preporučujemo oprez – previše dobre glazbe može rezultirati nezaboravnim trenucima i osmijehom koji traje!

Tu smo za Vas