Dragi mladenci,

Spremni smo stvoriti nezaboravno vjenčanje prilagođeno vašim željama. Naša ponuda obuhvaća vrhunski gastronomski doživljaj, pažljivo planiranje i izvedbu, te širok raspon usluga kako biste imali savršen dan.

Posvećujemo pažnju svakom detalju, od odabira najsvježijih namirnica, planiranja, vrhunskih kuhara do organizacije. Naša stručna ekipa pruža usluge prema vašim idejama, čineći vaše vjenčanje onakvim kakvo ste oduvijek željeli.

Naši slastičari stvaraju torte i kolače prema vašim željama, a nudimo i kompletnu dekoraciju dvorane s raznolikim dekorativnim inventarom. Tu smo i za mladenački buket, dekoraciju automobila, kitice, reveri, dekoraciju crkve i ostalu dekoraciju prema vašim željama.

S više dvorana prilagođenih broju gostiju, nudimo i catering usluge sa svim potrebnim inventarom i ljubaznim osobljem.

Naše imanje, smješteno u prirodnom okruženju, idealno je za prekrasne slike i ceremoniju vjenčanja na otvorenom.

Svako vjenčanje je za nas nova priča i izazov. Uz vaše želje i naše iskustvo, neka vaš dan bude jedinstven i nezaboravan. 

U Kleti obitelji Bunčić naći ćete idealno mjesto za organizaciju raznih proslava kao što su rođendani, krštenja, pričesti, krizme…

Za takve prilike imamo naše prijedloge raznih svečanih menija. Naravno, na raspolaganju smo Vam za sve Vaše želje i prijedloge.

I sami velikim proslavama obilježavamo državne i lokalne praznike i vinske blagdane poput berbe, Vincekova ili već tradicionalnog krštenja mošta prigodom Martinja.

Velika Klet obitelji Bunčić nadaleko je poznata po bogatoj gastronomskoj ponudi koja se sastoji od probranih jela po domaćim recepturama, lovačkih specijaliteta, roštilja i jela ispod peke, te bogatih švedskih stolova.

Našim gostima nudimo vrhunsku uslugu i autohtona jela uz raznovrsnu ponudu s naglaskom na detalje i kvalitetu.

Iz bogate ponude izdvajamo:

  • Juhu “Klet Bunčić” (juha od vrganja servirana u kalupu od kruha),
  • Juneći file “Sveti Martin” (serviran na toplom kamenu),
  • Sablja “Veseli lovac” (ramsteak, teleći medaljoni, beefsteak, pečena paprika, police od krumpira, đuveđ riža, pripremljeno na roštilju, nabodeno na sablju te flambirano),Tavu “Klet Bunčić” te još mnoga iznenađenja koja se nalaze u našem jelovniku.
  • Petkom i subotom možete se zabaviti i zaplesati u ritmu domaće zabavne muzike uz jedan od pratećih bendova.

Nedjeljni ručak

Svake nedjelje tradicionalno organiziramo svečani ručak u obliku raskošnog švedskog stola. Naše ljubazno osoblje za Vaš stol servira predjelo, dvije vrste juha na izbor i desert. Glavno jelo posluženo je na švedskom stolu na izbor gostima. Na švedskom stolu poslužujemo brojna birana jela a cijelo vrijeme Vam je na raspolaganju naš šef kuhinje da Vam pomogne u zboru te objasni način spravljanja pojedinih specijaliteta.
Za vrijeme ručka naše goste zabavljaju veseli tamburaši.
Nakon ručka Vas pozivamo da se opustite na terasi sa pogledom na veliki park u kojem uživaju naši najmlađi gosti.

 

Škola u prirodi
vrtićima i školama nudimo cjelodnevni boravak, izlete i školu u prirodi uz organizirani prijevoz vlastitim autobusom. Za odmor od knjige i škole mališanima je na raspolaganju dječje igralište usred zelenila i voćnjaka, a posebno veselje predstavlja im mali zoološki vrt s domaćim životinjama.

Naši konji će veselo društvo provozati kočijom oko imanja ili biti na usluzi za jahanje. U ponudi imamo i noćenja pa su nam djeca često dragi gosti i nekoliko dana.

Za one koji u našem kraju žele ostati i duže od jednog dana, pripremili smo 40 komfornih soba opremljenih televizorom sa satelitskim programom, mini barom, klimom i kupaonicom.Na raspolagnju vam je i prostrano asfaltirano parkiralište pod nadzorom , kao i podzemna garaža. ” Velika klet obitelji Bunčić ” svakako je najbolji izbor za sve koji se žele dobro provest i, uživati u gastronomskim delicijama ili se opustiti u prirodi i upoznati sve ljepote našeg kraja.

Vrućinu gradskog asfalta zamjenite cjelodnevnim boravkom u prirodi.

Raspolažemo za 35 soba i to četiri jednoposteljne, 22 dvoposteljne, pet troposteljnih, dvije četveroposteljne te jednom depadansom sa osam postelja. Sobe su opremljene TWC, TV, SAT, telefonom, a gostima je dostupan i internet te slanje fax poruka.